Vegán parmezán: tej-, dióféle-, gluténmentes, nem számolós
 
Előkészület
Főzési idő
Össz. idő
 
Hamisítatlan parmezán íz tejtermékek, glutén- és diófélék nélkül. IR diétában nem számolós, vegán recept.
Szerző:
Étel típus: vegán sajt
Konyha: gluténmentes, dióféléktől mentes, vegán
adag: 50g
Hozzávalók
  • 3 ek. pirított, sózott napraforgómag
  • 7 ek. élesztőpehely
  • 1,5 kk. fokhagymagranulátum
  • ½ kk.
Elkészítés
  1. Valamennyi hozzávalót tedd kávé/fűszerdarálóba, és alaposan daráld össze.
  2. Kávédaráló híján diódarálóval vagy aprítógéppel aprítsd a napraforgómagot, és keverd össze a többi hozzávalóval.
Megjegyzések
Csak a hozzávalóknál linkelt sörélesztőpehellyel lesz gluténmentes!
Napraforgómag helyett használhatsz pirított, sós kesudiót is.
Tápanyag információ
tálalási adag: 50g kalória: 250 kcal Szénhidrát: 3g
Recipe by Nóra mindenmentes konyhája at https://www.mindenmentes.hu/2016/09/vegan-parmezan-mindenmentesen/