Vegán parmezán: tej-, dióféle-, gluténmentes, nem számolós
Szerző: Mindenmentes Nóri
Étel típus: vegán sajt
Konyha: gluténmentes, dióféléktől mentes, vegán
adag: 50g
- 3 ek. pirított, sózott napraforgómag
- 7 ek. élesztőpehely
- 1,5 kk. fokhagymagranulátum
- ½ kk. só
- Valamennyi hozzávalót tedd kávé/fűszerdarálóba, és alaposan daráld össze.
- Kávédaráló híján diódarálóval vagy aprítógéppel aprítsd a napraforgómagot, és keverd össze a többi hozzávalóval.
Csak a hozzávalóknál linkelt sörélesztőpehellyel lesz gluténmentes!
Napraforgómag helyett használhatsz pirított, sós kesudiót is.
tálalási adag: 50g kalória: 250 kcal Szénhidrát: 3g
Recipe by Nóra mindenmentes konyhája at https://www.mindenmentes.hu/2016/09/vegan-parmezan-mindenmentesen/
3.5.3208