Kapros, füstös babsaláta (nyári kedvencünk)
 
Előkészület
Főzési idő
Össz. idő
 
Sokoldalú babsaláta recept meleg nyári napokra: főzés nélkül, pár perc alatt elkészül, és könnyű nyári ebéd vagy vacsora kerekíthető belőle.
Szerző:
Étel típus: saláta
Konyha: gluténmentes, vegán
adag: 2 adag
Hozzávalók
Elkészítés
  1. Vágd apró kockákra a kígyóuborkát és a paradicsomot, szeleteld fel az újhagymát, vágd apróra a kaprot.
  2. Egy nagy tálban forgasd össze valamennyi zöldséget az ízesítőkkel. Kész!
Megjegyzések
Ez az adag két felnőttet jóllakat, ha esztek mellé még egy kis lepényt/pitát vagy kölest/rizst. Ha "csak" salátának eszitek pl. grillezett zöldségek, mártogatósok mellé, akkor több embernek is elég lesz.
Tápanyag információ
tálalási adag: 1 adag kalória: 160 kcal zsír: 0,1 g Szénhidrát: 28 g rost: 9,6 g fehérje: 9,7 g
Recipe by Nóri mindenmentes konyhája at https://www.mindenmentes.hu/2019/06/kapros-fustos-babsalata-nyari-kedvencunk/