Csokoládé puding teljes értékű hozzávalókból (vegán)
 
Előkészület
Főzési idő
Össz. idő
 
Csokoládé puding teljes értékű növényi hozzávalókból.
Szerző:
Étel típus: desszert, pohár desszert
Konyha: gluténmentes, vegán
adag: 1,2 l
Hozzávalók
Elkészítés
  1. Az édesburgonyát alaposan súrold le zöldségmosó kefével, ha vannak rajta sérülések, azokat vágd ki, de egyébként, ha teheted, ne hámozd meg, csak kockázd fel.
  2. Tedd az édesburgonyát és valamennyi hozzávalót - a nádmelasz kivételével! - növényi tejfőző automatába, töltsd fel a MIN jelzésig és indítsd el a gabona/magtej száraz alapanyagból programot.
  3. Amikor végzett, tedd bele a nádmelaszt, és kevertesd össze a juice programmal.
  4. Kész. Szűrni nem szükséges.
Megjegyzések
* Ha olajos mag mentes receptet szeretnél, a kesudió és a tahini helyett használj egy avokádót.
Tápanyag információ
tálalási adag: 100 ml kalória: 148 kcal zsír: 8,3 g Szénhidrát: 17 g cukor: 4,4 g rost: 4,2 g fehérje: 4,2 g
Recipe by Nóra mindenmentes konyhája at https://www.mindenmentes.hu/2019/11/csokolade-puding-teljes-erteku-hozzavalokbol-vegan/