kb. 50g zöld levél: itt ⅔ podagrafű és ⅓ korianderzöld volt, de más leveles zöld vagy zöldfűszer is jó lehet (lásd a bejegyzésben!)
Elkészítés
A csicserilisztet keverd simára a fekete sóval, kurkumával, vízzel.
A leveleket alaposan mosd meg és vágd jó apróra, majd forgasd bele a csicserilisztes masszába.
Forró serpenyőben süsd addig, amíg a teteje kezd megszilárdulni, majd fordítsd meg, és süsd készre a másik oldalát is. (Én a sütéshez egy szilikonecsettel átkenem olajjal a serpenyőt.)
Megjegyzések
Ebből az adagból két 20 cm átmérőjű lepényt tudsz sütni, ezzel számoltam a tápérték adatokat is. Ha nagyon éhes vagy, megsütheted egyben is egy nagy serpenyőben, vagy készülhet evőkanálnyi adagokból kb. 8-10 kisebb lepény, pl. főzelékre feltétnek.