Kapcsold be, hogy ne sötétüljön el a képernyőd főzés közben!
Elkészítés
Egy vastag falú edényben melegítsd közepes hőfokon a kókuszzsírt, majd futtasd meg rajta az átnyomott fokhagymát.
Tedd az edénybe a megtisztított, leforrázott friss / előkészített mirelit spenótot. Sózd, borsozd.
Ha az egész adag spenót átfőtt és kezd rotyogni, szórd rá a 2 evőkanál rizslisztet, keverd össze, majd mehet bele a főzőtejszín is.
Még pár percig hagyd főni, majd igazíts a sózáson és kész is.
Megjegyzések
* Most már lehet kapni friss spenótot is a piacon, de nekem még volt a fagyasztóban a legutóbbi "nem jutott szójatejszín" eset óta, így most ebből készült. Nyilván főzhetitek friss spenótból is, ahogy hagyományosan készülne.A főzőtejszínhez a kesudiót a Biosziget webáruháztól kaptam.