Kapcsold be, hogy ne sötétüljön el a képernyőd főzés közben!
Elkészítés
A kígyóuborka sok levet ereszt, könnyen eláztathatná a hummuszt. Először tedd aprítógépbe a nagyobb kockákra vágott uborkát a sóval, és aprítsd darabosra. Egy szűrőben tedd félre pár percre, hogy lecsepegjen.
Az uborka mehet vissza az aprítógépbe, most már a csicseriborsóval és a kaporral együtt. Mixeld krémesre, esetleg igazíts a sózáson. Kész!
Megjegyzések
*Konzerv csicseriborsó helyett persze használhatsz szárazat is, ebben az esetben előző este áztasd be, másnap főzd puhára és hűtsd le, mielőtt hozzáteszed az uborkát és a kaprot. (Egy konzerv kb. 125g száraz csicseriborsónak felel meg.)A hozzávalót a Biosziget webáruház biztosította.