Go Back
Print
Recipe Image
Notes
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Vegán parmezán: tej-, dióféle-, gluténmentes, nem számolós
Szerző:
Mindenmentes Nóri
Hamisítatlan parmezán íz tejtermékek, glutén- és diófélék nélkül. IR diétában nem számolós, vegán recept.
Kinyomtatom
Elküldöm emailben
Főzési idő
5
minutes
mins
Össz. idő
5
minutes
mins
Étel típusa
vegán sajt
Mentesség
dióféléktől mentes, gluténmentes, vegán
Adagok száma
50
g
Energia tartalom
250
kcal
Hozzávalók
3
ek. pirított
sózott napraforgómag
7
ek.
élesztőpehely
1,5
kk. fokhagymagranulátum
1/2
kk.
só
Főzök
Kapcsold be, hogy ne sötétüljön el a képernyőd főzés közben!
Elkészítés
Valamennyi hozzávalót tedd kávé/fűszerdarálóba, és alaposan daráld össze.
Kávédaráló híján diódarálóval vagy aprítógéppel aprítsd a napraforgómagot, és keverd össze a többi hozzávalóval.
Megjegyzések
Csak a hozzávalóknál linkelt sörélesztőpehellyel lesz gluténmentes!
Napraforgómag helyett használhatsz pirított, sós kesudiót is.
Tápérték információ
Adag:
50
g
Kalória:
250
kcal
Szénhidrát:
3
g
Kipróbáltad?
Írd meg
, hogy ízlett!