Go Back
+ servings
Vegán parmezán mindenmentesen: tej-, dióféle-, gluténmentes, nem számolós

Vegán parmezán: tej-, dióféle-, gluténmentes, nem számolós

Szerző: Mindenmentes Nóri
Hamisítatlan parmezán íz tejtermékek, glutén- és diófélék nélkül. IR diétában nem számolós, vegán recept.
Főzési idő 5 minutes
Össz. idő 5 minutes
Étel típusa vegán sajt
Mentesség dióféléktől mentes, gluténmentes, vegán
Adagok száma 50 g
Energia tartalom 250 kcal

Hozzávalók
 

  • 3 ek. pirított sózott napraforgómag
  • 7 ek. élesztőpehely
  • 1,5 kk. fokhagymagranulátum
  • 1/2 kk.

Elkészítés
 

  • Valamennyi hozzávalót tedd kávé/fűszerdarálóba, és alaposan daráld össze.
  • Kávédaráló híján diódarálóval vagy aprítógéppel aprítsd a napraforgómagot, és keverd össze a többi hozzávalóval.

Megjegyzések

Csak a hozzávalóknál linkelt sörélesztőpehellyel lesz gluténmentes!
Napraforgómag helyett használhatsz pirított, sós kesudiót is.

Tápérték információ

Adag: 50gKalória: 250kcalSzénhidrát: 3g
Kipróbáltad?Írd meg, hogy ízlett!