Kapcsold be, hogy ne sötétüljön el a képernyőd főzés közben!
Elkészítés
Először öntsd turmixgépbe a vizet, majd szórd a tetejére a hajdinalisztet és a tápióka keményítőt.
Turmixold össze alaposan, hagyd állni pár percet és már sütheted is.
Én nagyon vékonyan, szilikon ecsettel szoktam átkenni a palacsintasütőt két palacsinta között. Vastagságtól függően kb. 10 db 22 cm átmérőjű palacsintára elég ez a mennyiség.
Megjegyzések
* Kurkumát azért szoktam tenni bele, hogy szebb színe legyen és mert a kurkuma is szerepel a napi tucat listán. Ha nincs otthon, hagyd ki nyugodtan.Én szándékosan nem írtam bele sót és édesítőt, mert ezek nélkül készítem: a sózást is erősen visszafogtuk a teljes értékű növényi táplálkozás jegyében, édesíteni pedig egyébként sem szoktam (úgyis édes a töltelék). Ezeken változtathatsz ízlésed szerint.