Kapcsold be, hogy ne sötétüljön el a képernyőd főzés közben!
Elkészítés
A puffasztott vadrizshez fújj egy kis olajsprayt egy tapadásmentes serpenyőbe, és pattogtasd ki a vadrizs szemeket. Miközben kevergeted, szórj rá egy pici csipet sót. (Onnan tudod, hogy kész van, hogy egyre ritkábban pattognak már a szemek.)
Az inka bogyókat én 2-3 kisebb darabra vágtam, hogy jobban el tudjam oszlatni a csokoládéban.
Gőz felett olvaszd meg a kakaóvajat: vigyázz, hogy ne hevítsd túl - amikor már kb. 3/4 része megolvadt, leveheted a gőzről, és kevergetés közben az egész meg fog olvadni.
A kakaó és lucuma port kézi habverővel keverd bele a kakaóvajba, majd mehet bele az agávé szirup is.
Forgasd bele a bogyók és a vadrizs 2/3 részét, majd öntsd a masszát sütőpapírral kibélelt formába (én egy feles méretű püspökkenyér formát használtam), és szórd meg a maradék bogyóval és rizzsel.
Hagyd pár órát, hogy teljesen megszilárduljon és szeletelheted is!