Kapcsold be, hogy ne sötétüljön el a képernyőd főzés közben!
Elkészítés
A lencsét áztasd be előző éjszakára.
A káposztát szűrd le és mosd át, ha nagyon sós lenne. (Ha nem nagyon sós, akkor nem kell.) Egy evőkanál kókuszzsíron pirítsd meg egy kicsit: csak elfő a leve, picit megpirul és kész is!
Egy evőkanál kókuszzsíron pirítsd meg az apró kockákra vágott hagymát és fokhagymát. Amikor üveges, dobd rá a paprikát, keverd meg és mehet rá az kockákra vágott répa, majd a lencse.
Tedd a lencséhez a káposztát is, engedd fel annyi vízzel, amennyi éppen ellepi, fedd le és lassú tűzön főzd, amíg a lencse megpuhul. (Kb. 25 perc.)
A borsot, folyékony füstöt a végén add hozzá, keverd össze és kész!
Megjegyzések
*Ha nincs folyékony füstöd, használhatsz a sima őrölt paprika helyett füstölt paprikát. Ennek inkább "tábortűz", míg a folyékony füstnek "grill" íze van.