Kapcsold be, hogy ne sötétüljön el a képernyőd főzés közben!
Elkészítés
Melegítsük elő a sütőt 175 fokra. Egy nagy tepsit béleljünk ki sütőpapírral.
Egy nagyobb tálban dolgozzuk össze a szilrád hozzávalókat (a csokoládé kivételével), majd keverjük hozzá a folyékonyakat és alaposan keverjük össze.
Egyenletesen kenjük szét a tepsiben. Süssük 6-8 percig, keverjük át egy fakanállal, és süssük újabb 8-10 percig, amíg aranybarna lesz.
Ha kihűlt, keverjük bele a kész granolába az apróra vágott étcsokoládét is.
(A granola kehelyhez rétegezzünk egymásra néhány kanál joghurtot - granolát - joghurtot.)
Megjegyzések
* Zabpehely helyett használhatsz hajdinapelyhet is, ha a gluténmentes zab sem fér bele a gluténmentes étrendedbe. ** Zizi juharszirupot használt, én cseréltem agavéra, mivel ez az egyetlen szirup, amit (ritkán és keveset) használok.A tápanyag információt a kötet szerint tüntettem fel.