Mindkét kötetben 70 cukor-, glutén-, tejtermék-, tojásmentes, IR-barát és vegán receptet találsz. A könyveimet az olvasóim 20% kedvezménnyel, 3990 Ft-ért vásárolhatják meg (+postaköltség, a személyes átvétel ingyenes a BOOOK Kiadó irodájában, munkanapokon 9-17 óra között, 1095 Budapest, Mester utca 87., a Praktiker parkolójából nyílik.) A teljes ár 4990 Ft. A megrendeléshez a lap alján található űrlapot kell kitöltened!
Az 2016-ban megjelent Mindenmentes részben a blogom manifestoja: a korábbi nagy kedvenceket szerettem volna benne látni. Az első kötet fogadtatása várakozáson felüli volt: hónapokig szerepelt előkelő helyen a hazai könyvesboltok sikerlistáin, és 2017 májusában a Gourmand World Cookbook Awards nemzetközi szakmai szakácskönyv versenyen két kategóriában is (legjobb vegán szakácskönyv, legjobb diétás szakácskönyv) harmadik helyezést kapott.
A 2017-es Mindenmentes 2-ben szinte kizárólag vadonatúj, korábban be nem mutatott receptek vannak. Felépítésében visszaköszön az első kötet, miközben a képi világa sokkal letisztultabb, elegánsabb az első Mindenmentes kicsit rusztikus hangulatához képest. A második kötet nem épít szervesen az elsőre, ezek egymást kiegészítő könyvek. Sok olvasóm szerint a Mindenmentes 2 szebb, jobb lett – érezhető rajta a korábbi tapasztalat. Én nem tudnék választani, az én szívemnek mindkét kötet egyformán kedves. 🙂
Itt tudsz bepillantani a Mindenmentes könyvekbe: MINDENMENTES MINDENMENTES 2.
Figyelem! Ezek a könyvek még azelőtt születtek, hogy megismerkedtem volna a teljes értékű növényi étrenddel. Ez annyit jelent, hogy ilyen szemmel nézve a receptek egy részében több zsiradékot használtam, mint amennyit most tennék és az adagokat is a 160g CH étrendhez igazítottam.
Ha nem látod az űrlapot és AdBlockot használsz, akkor lehet, hogy ez okozza a gondot. Pár percre kapcsold ki kérlek!
Sajnos a könyveim elfogytak a kiadónál,
utánnyomásig nem rendelhetőek.
Könyvesboltokban találhatsz még néhány példányt. Ha szeretnél értesülni, amikor újra elérhetőek lesznek, iratkozz fel a hírlevelemre: